Jawatan Kosong Di ExxonMobil Exploration And Production Malaysia Inc

Jawatan Kosong Di ExxonMobil Exploration And Production Malaysia Inc

Jawatan Kosong Di ExxonMobil Exploration And Production Malaysia Inc. Kami mempelawa pemohon warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat pelantikan bagi mengisi kekosongan untuk jawatan-jawatan seperti berikut:-


1. Drilling Rig Supervisors

2. Financial Analyst


[Tarikh Tutup : 16/7/2014]


Sila klik pada senarai jawatan untuk maklumat lanjut.


Jawatan Kosong Di ExxonMobil Exploration And Production Malaysia Inc

7 comments:

  1. Alamak...tak ada pengalaman lah pulak..haha

    ReplyDelete
  2. Kalau xde pengalaman kena share kpd mereka2 yg ada pengalaman :)

    ReplyDelete
  3. Anonymous04 July, 2014

    mcm mane nak apply ni?

    ReplyDelete
  4. Sila klik pada senarai jawatan untuk maklumat lanjut. Anda juga perlu register kat untuk login web jobstreet.

    ReplyDelete
  5. Hai,kalo ad kerja kosong bahagian safety officer tolong call sy Rashid 0177146992 kalo bleh permenant and work offshore.

    ReplyDelete
  6. Untuk buat latihan industri blh?

    ReplyDelete